Tilmelding til Molboløbene 2021

OBS: Tilmeld venligst kun personer med samme addresse på samme formular.

Fornavn: Efternavn: Fødselsår: Køn M/K:
Fornavn: Efternavn: Fødselsår: Køn M/K:
Fornavn: Efternavn: Fødselsår: Køn M/K:
Fornavn: Efternavn: Fødselsår: Køn M/K:
Fornavn: Efternavn: Fødselsår: Køn M/K:
Adresse:
Postnummer: By:
Telefon nr.* E-mail adresse:
Må Søllerød Orienteringsklub sende information om andre løb til din E-mail adresse ?. J/N:
Ønsker du at modtage en "forsnak" med info om næste løb et par dage før løbet. J/N:

* Hvorfor telefon nummer:

Vi registrerer alle som starter og checker at alle er tilbage igen. Hvis vi savner en løber har vi brug for et telefonnummer, så vi kan kontakte dig eller din familie og sikre, at alt er OK.

Desværre ingen rabatordning med "10 for 8" i 2021

På grund af Covid-19 situationen er det desværre ikke i år muligt at købe rabatordningen med 10 løb for 8 løbs pris til Molboløbet. Vi kan risikere aflysninger på grund af restriktioner fra myndighederne. Hvis vi i den situation skal tilbagebetale hel eller delvis deltagergebyr vil det pålægge os et stort administrativt arbejde. Vi håber på jeres forståelse og skal derfor bede jer betale ved det enkelte løb. I må meget gerne betale med mobilepay, helst ikke med kontanter.

Mange tak for jeres forståelse og vi regner med at rabatordningen er tilbage i 2022.

Indsamling af data.

Vi behandler personoplysninger og vil derfor kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Når du foretager en tilmelding til molboløbet, indsamler vi  personoplysninger specifikt for molboløbene som skal bruges til:  afholdelsen af løbene,  til at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende resultaterne efterfølgende og til at følge op på, at alle er kommet i mål.

Følgende almindelige personoplysninger indsamles:  kontaktoplysninger som navn, køn, adresse, tlmeldingsdato,  tildelt startnummer, telefonnummer, fødselsår, e-mailadresse og i visse tilfælde familierelationer.
Vi registrerer alle som starter, og alle der kommer i mål. Hvis en løber ikke har meldt sig i mål bruger vi telefonnummer til at kontakte løberen for, at sikre os at alt er OK.